Peugeot Partner: ruitenwissers vooraan

Bouwjaar: 2003

De ruitensproeiers en ruitenwissers vooraan werken niet. Achteraan heeft hij wel een ruitensproeier en een ruitenwisser die nog werkt. Alle zekeringen en aansluitingen zijn grondig geïnspecteerd. Ik krijg ook geen spanning bij het bedienen van de schakelaar op het motortje. Een blijvende spanning is wel aanwezig op het motortje. De com 2000 is al gewisseld, geen resultaat. Ik denk persoonlijk dat het probleem in de BSI zit. Wie kan me helpen?

R.V Motors

Geplaatst door R.V Motors (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik misschien Rudy ! Probeer de zekeringskast onder de motor ruimte eens te wisselen. Ik neem aan dat je aansluiting 1 op stekker van de rw motor gecontroleerd hebt ? Dit is massa. Aansluiting 2 is volgens mij permanente + en komt van de bsi ! Aansluiting 4 en 5 zijn de hoge en de lage snelheid> com 2000 bedient de bsi en die op zijn beurt de relais in de zekeringkast onder de motorkap bedient>die is simpel uit te wisselen. Wellicht ten overvloed,is zekering 17 in de zekeringkast onder de motorkap nog heel ? En de hoofdzekeringen MF4 MF5 en MF7?
Nu nog even dit, de sproeier motor voor en achter is de zelfde ,hij draait alleen voorruit of achterruit om voor of achter te sproeien . De polen worden om beurt aan massa gelegt in .... je raad het al de zekeringkast in de motorruimte !
Succes Rudy

R.V Motors (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo beste Tony,
Na het wisselen van de zekeringskast, is er nog steeds hetzelfde probleem. Na het wisselen van de BSI werkten de ruitenwissers weer. Dus de BSI was defect. Bedankt voor het meedenken en tot later!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.