Peugeot Partner: Knipperende verlichting Berlingo/Partner

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 HDi

Hallo,


Probleempje met de verlichting. Onder het rijden gaat mijn verlichting knipperen. Alle verlichting, dus voor achter maar ook dashboard. Verder blijft alles prima werken.

Iemand ervaring met dit probleem?

BerlingoHDI

Geplaatst door BerlingoHDI (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 17 jaar geleden

Losse (massa)verbinding??

Averdonk (0) PRO, 17 jaar geleden

Typisch gevalletje van een regelaar in de dynamo die op z'n laatste benen loopt.......Oplossing: laat even de laadstroom meten ( voor de zekerheid ) en dynamo vervangen........

BerlingoHDI (0), 17 jaar geleden

Nou lijkt mij geen probleem van de regelaar. Is wel erg snel na 75000 km. Maar als het de regelaar zou zijn dan moeten er meer verbruikers op reageren. Radio, ramen en motor blijven prima werken. Hij doet het ook niet altijd. Is nu de 2e keer in 4 maanden.
Misschien is het de CAN-bus die vol is en het signaal niet goed doorgeeft?

205GTiGriffe (0) PRO, 17 jaar geleden

We hebben al een paar hdi's gehad die vrij vroeg de dynamo kapot hadden. Zou het wel even laten controleren. Het is net of het dan een bepaalde serie is die kapot gaan.

Ook kunnen dynamo's slecht tegen stuurbekr. olie, misschien is er lekkage aanwezig van de stuurpomp, komt ook wel vaker voor.

Robert

306 cabrio (0) PRO, 17 jaar geleden

Als de lampen echt aan en uit gaan (alsof je een schakelaar aan/uitzet), zoals je schrijft in http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i... , dan zit het volgens mij niet in de dynamo!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.