Peugeot Partner: Koelvloeistof op de motor

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 HDI

Sinds kort verliest mijn auto zeer veel koelvloeistof. Ik had het de eerste keer bijgevuld met de gedachte dat het normaal verbruik is. Maar nu gaat het lampje na iets meer dan 100 km toch weer branden en kan ik veel vloeistof bijvullen. Uiteindelijk heb ik net maar de beschermingskap van de motor verwijderd. Tot mijn verbazing lag er een lading koelvloeistof op de motor. Ik heb nog gekeken of het olie is, maar het lijkt er op dat het koelvloestof is vervuild met een klein beetje olie(dat misschien al op de motor aanwezig was), Heeft iemand een idee wat dit kan zijn en wat mijn opties zijn.

aityaiz

Geplaatst door aityaiz (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Hoe ontdek ik een lek: systeem afpersen m.b.v. het daarvoor bestemde gereedschap. Is op afstand en vanachter een PC niet te beoordelen!
Er moet binnen 100km toch wel een garage zitten die dit kan controleren?
Vul het koelsysteem bij, en rijd naar de dichtst bijzijnde garage.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.