Peugeot Partner: Koppeling

Bouwjaar: 1999

Ik heb een Poeugeot Partner 1.9D uit 1999 met 130000 op de teller.

Nou heb ik het probleem met de koppeling als je hem oplaat komen zit er een stuk in dat hij in eens een stuk opschiet, dat rijdt niet echt lekker en makkelijk.

Nou had ik het bij de Peugeot gevraag en die zeiden dat het de druk groep is, en dat er een andere koppeling in moet met platen en alles.

Heeft iemand anders dit probleem ook of gehad en is daar niks aan af te stellen of die druk groep alleen vervangen. Want voor de rest is de koppeling en koppelingsplaten nog helemaal goed.

Het wend op zich wel met rijden maar het kan beter.
Alvast bedankt voor reacties..

jap5163

Geplaatst door jap5163 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 (450) PRO, 18 jaar geleden

dat probleem zit inderdaad hoogstwaarschijnlijk in de drukgroep, en is alleen op te lossen door deze te vervangen. ik ben ook, net als de garage,van mening dat het, zeker gezien de hoeveelheid werk, verstandig is de gehele koppeling te vervangen en niet alleen de drukgroep.

jap5163 (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor je reactie.
Ik kijk het nog even aan.
En anders laat ik er een nieuwe koppeling inzetten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.