Peugeot Partner: motorlampje dan weer uit dan weer aan!!??

Bouwjaar: 2002

hoi mensen, ik heb een peugeot partner HDI 2.0 en sinds een paar maanden heb ik het probleem dat het lampje (oranje) van de motor oplicht als je aan't rijden bent, of al meteen bij het starten. Als dit lampje aangaat kan ik wel gewoon verder rijden maar de wagen trekt voor geen meter meer op! Harder rijden dan 110kmh gaat dan ook nie meer, als ik dan vervolgens de wagen stilzet en een tijdje later weer start werkt alles weer normaal maar het kan gebeuren dat het lampje weer gaat branden tijdens het rijden, maar het is wel zo dat als het lampje eenmaal aan gaat het niet meer uit gaat tijdens het rijden, als de motor eenmaal is afgezet en vervolgens weer gestart is gaat het lampje weer uit, maar soms ook weer niet!? Heeft hier iemand ook al last van gehad of weet iemand wat dit kan zijn?.

Alvast bedankt

dupl-u-28657-5dd149ea255ce+supergum

Geplaatst door dupl-u-28657-5dd149ea255ce+supergum (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Daneron (0), 18 jaar geleden

Je zult toch bij een Peugeot garage de storing moeten uitlezen, de kosten zijn ongeveer 20 euro. Heb dit zelf ook meegemaakt maar toen bleef het lampje maar even branden, de auto kwam niet boven de 2000 t/m. De ellende die ik daarna kreeg is weer een ander verhaal. Eerst maar uitlezen en goedkope diesel tanken is ook uit den boze voor de hdi ivm vervuiling.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.