Peugeot Partner: probleem met sleutel afstandsbediening/relais o.i.d

Bouwjaar: 1998

Hallo een ieder die dit leest.
Mischien dat dit probleem wel eens vaker aan de orde is geweest.
Ik heb een probleem met m'n afstandsbediening van de auto.
Ik weet dat als de batterijen zijn vervangen, je deze dan eerst opnieuw moet initialiseren, maar dit lukt ook niet.
Ikzelf heb het idee dat het ligt aan het relais welke de sloten aanstuurt. Ik zou dan ook graag willen weten waar zich dit relais bevindt (zekeringkastje mischien) Dan de volgende vraag welk relais betreft het hier dan b.v kleur of typenummer.
Of als iemand zegt het is iets anders wat plausible te noemen is dan hou ik mij oook aanbevolen voor een oplossing hiervan.
Laat wat van je horen zeg ik, maar wel graag een goede oplossing van het probleem.
met vriendelijke groet,
Jan

KaJaLo

Geplaatst door KaJaLo (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

De ontvanger van de afstandsbediening zit achter de radio. En de centrale van de vergrendeling zit achter de chauffeursdeur in de dorpel.Doet de centrale vergrendeling het wel op de sleutel?Zo ja, dan hoef je niet bij de centrale in de dorpel te kijken en zit het waarschijnlijk in de ontvanger, de dealer heeft een kastje om je sleutel te testen dat zou ik eerst maar eens doen.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.