Peugeot BOXER 333 L3H2 2.2 HDI 120-DC4: Kortsluiting kabelboom

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Hoi,

Door kortsluiting (weet niet hoe/waar) hebben we in onze boxer heel de kabelboom onder motorkap moeten vervangen. Ook de zekeringskast is vervangen moeten worden. Alles draait nu terug. Maar geen oorzaak gevonden.

Weet iemand wat er op de verbrande kabelaansluitinf aangesloten zit? Zie foto...

Aan de auto zijn nooit werken geweest...

HBT

Geplaatst door HBT (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

harry4203 (465) PRO, 6 jaar geleden

is er geen water in die zekeringkast gelopen? is de auto echt van 2016?

HBT (0), 6 jaar geleden

Geen water. De bestelwagen is begin juli 1 jaar geleden geleverd en in gebruik genomen. Ik had graag te weten gekomen wat er op die verbrande klemmen zat en waardoor die verbrand zijn zodat we volledige garantie kunnen genieten. Voor bestelwagen van 1j vind ik dit echt niet kunnen...

Hopelijk kan iemand helpen..

Rene Roolvink (0) PRO, 6 jaar geleden

Neem aan dat alles onder garantie is vervangen .
Plaats eens de laatste 8 cijfers van het chassisnummer , dan kan ik in de garantiehistorie kijken wat hierover mogelijk is geschreven.

HBT (0), 6 jaar geleden

Garagehouder kan niet alles onder garantie doen. Trekhaak door externe firma. Hij zou het daarop steken maar ik hecht daar weinig geloof aan...

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.