Peugeot 206: krakend geluid mn door bochten

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

hallo,mijn auto kraakt al geruime tyd,en mn als ik door scherpe bochten rijdt en over heuvels,ook knakkerd hij als ik mijn stuur scherp draai,aan linker voorzijde hebben we de stabilisatorstang vervangen,omdat deze stuk was,en we dachten dat dat t probleem was,maar nee,ik denk dat t geknakker door de homokoneet komt die vervangen moet worden,maar dat gekraak kunnen we niet vinden,wie weet wat dat mogelijk kan zijn?
mvg Carolien

caro musch

Geplaatst door caro musch (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

nou, dat weet je zelf al, de homokineet oftewel de aandrijfas. kijk er maar eeens onder, waarschijnlijk ligt er bij een van de aandrijfassen de rubberenmanchet eraf, of is ie kapot.

gr

Peco Power

caro musch (0), 14 jaar geleden

hm een late reaktie,maar t was inderdaad de homokineet en aandrijfas die stuk was!!!!

caro musch (0), 14 jaar geleden

ik had een foutcode in mijn peogeot 206.1.4 van bj 2001,nu hebben ze hem gereset,maar de kans bestaat dat ie terug komt natuurlijk,vorig jaar gaf hij ook een foutcode aan,en toen bleek de lamdasonde vervangen te moeten worden,en nu 1 jaar later geeft hij t alweer aan,zo"n ding kan toch niet zo snel weer stuk gaan? ook geeft hij een fout in de bedrading aan p0136,wie weet wat dit betekent?
mvg Caroline.

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Maak hiervoor even een nieuw topic aan Carolien, meer kns dat er mensen reageren

p 0136, is inderdaad o2 sensor,geen fout in de bedrading en dat zou kunnen, afhankelijk van hoeveel je rijdt, hoe je rijdt, hoe het onderhoud van de auto is...

gr

Peco Power

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.