Peugeot 3008 2010: Krakende achteras

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5FW, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 88

Hallo allemaal,
Mijn naam is Bob Hulscher wij zijn in het bezit van een peugeot 3008 uit 2010 . Nou begint de auto kuren te vertonen , misschien dat jullie iets weten.
Ongeveer 3 mnd geleden begonnen we rare geluiden te horen aan de achterkant van de auto, auto weggebracht naar de garage en die zei dat er nieuwe veren en schokbrekers onder moesten. Zo gezegd zo gedaan maar nu is het geluid er nog steeds( een krakend geluid gewoon tijdens het rijden) maakt niet uit of in bochten of over drempels , het geluid is er altijd wel. Hoop niet dat het de achteras is maar ja misschien dat 1 van jullie het weet. Graag horen we van 1 van de leden, groetjes Bob

bobhulle

Geplaatst door bobhulle , lid sinds 2 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 3008? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door Beunhaas PRO, 2 maanden geleden

Dat is een bekend fenomeen dat sommige specialisten volgens zeggen te kunnen oplossen, en dat is niet nieuwe veren en dempers plaatsten...
Hier een voorbeeldje van zo'n specialist:https://www.vanloonautobedrijf.nl/modifi...

bobhulle, 1 maand geleden

Probleem is opgelost , achteras gehaald op de sloop en die laten monteren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 3008 of stel zelf een nieuwe vraag.