Peugeot 3008 2021: Peugeot 3008_ motorprobleem

Bouwjaar: 2021, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 96

Peugeot 3008 is van maart 2020 en heeft +/- 50.000 km.
Plots motorprobleem en olietoevoerprobleem naar motor. Wagen is uit garantie en garage stelt me geen vervangwagen ter beschikking. De garage garandeert me niet dat Peugeot de kosten op zich zal nemen ongeacht een wagen van amper 3j reeds motorproblemen vertoont. Ik ging op regelmatig onderhoud; dus daar valt me niets kwalijk te nemen. We zijn eind juli 2023 en garage kan mijn probleem niet aanpakken voor begin sept 2023. Zo lang zit ik zonder wagen. Een vervangwagen (aan € 70/dag) dien ik zelf te bekostigen. Wie kan me raad geven? Ik heb ook mijn rechtsbijstandsverzekering aangesproken; maar blijkbaar komen die niet tussen bij contractuele issues! Is het niet aan Peugeot om aan te tonen dat het gebrek door mijn eigen gebrek zou zijn ontstaan? Motorproblemen bij een wagen van 3j oud?? Dit gebrek hoefde ik toch nog niet te verwachten hé bij een wagen van amper 3 j oud. Wie heeft hetzelfde meegemaakt? Wie kan me helpen? Dank u!!

Christina VD

Geplaatst door Christina VD (0) , lid sinds 9 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 3008? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

memos (10) PRO, 9 maanden geleden

https://www.advocatenvanoranje.nl/over-o...
Vragen naar Carel Erasmus

JGC (55), 9 maanden geleden

Aan uw schrijfwijze maak ik op dat dit in België speelt?
Een dergelijk jonge auto zou dit soort mankementen niet mogen hebben. In Nederland zou je het op conformiteit kunnen gooien en moet de garage het oplossen zonder al teveel overlast.
In België is de wetgeving op dat vlak anders.

mick1951 (0), 5 maanden geleden

Neem contact op met Peugeot Frankrijk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 3008 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum