Peugeot 206: laadstroomlampje blijft even branden na afzetten

Bouwjaar: 2002

het volgende,als de motor loopt knippert het laadstroom lampje telkens flauw en gaat aan en uit.als je de motor afzet dan blijft hij even branden en het klokje ook.dan tikt er een relais en gaat alles uit.als we de dynamo los testen werkt hij perfect en in de auto ook met een los proeflampje ertussen.het is niet de auto radio die hebben we al gedemonteerd.wie weet hier iets meer van?het is een tu3jp/L4 motor.1.4.

hegeman

Geplaatst door hegeman (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

wkhoek (0) PRO, 19 jaar geleden

zitten er geen andere accesoires in gemonteerd?? zoals carkit, cruise control oid. anders zou ik dit eerst toch afkoppelen en dan opnieuw proberen

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Kijk eens of er geen water in de BSI zit.

dupl-u-13484-5dd148e70ad2f+Automonteur (0) PRO, 19 jaar geleden

Het is goed mogelijk dat er water in de bsi zit,
hebben wij ook gehad ook kan de later gemonteerde accesoires problemen geven

greefje (0) PRO, 19 jaar geleden

Kijk eens of je de niet originele radio aangesloten hebt met de voedingsdraad vanaf bijv. de sigarettenaansteker. Is dit niet het geval haal je dus de spanning van het netwerk die dit soort problemen veroorzaken

franstops (0), 18 jaar geleden

heb ook dit probleem gehad bij mij werkte c.v. zelfs niet meer heb de radio direkt op de plus van de accu aangesloten problemen weg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.