Peugeot 407: Lawaai in (achter) kant auto!

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Ik heb nu de wagen bijna 2 weken ,ben er zeer tevreden mee ,rijd perfect en lekker,alleen heb van af het begin dat als ik 70/80 rij dat ik een vreemd geluid hoor omschreven als gejank/gehuil ,ik denk dat het achter wegkomt ,weet uiteraard niet zeker dat het zo is.Maar kan het en of de wiellagers zijn ? als ik naar links of rechts stuur maakt betreffende het geluid niks uit het blijft!

franco1949

Geplaatst door franco1949 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 407? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (10) PRO, 13 jaar geleden

zou in de banden kunnen zitten als er platte vlakjes op zitten of een wiellager .
ik zou zeggen krik de wagen achter op en draai aan het wiel en luister en voel of je wat hoort of trilling voelt en of er l r verschil is.
controleer de band dan gelijk op platte vlakjes.

groetjes jan.

franco1949 (0), 13 jaar geleden

Bedankt Jan, ik denk dan eerder aan de banden! omdat als ik naar links of rechts stuur het geen verschil maakt! en voor liggen nieuwe banden op achter zijn ze zeker nog wel goed alleen zijn niet nieuw,kan het nergens anders aan lliggen? ga komende week naar de garage ben benieuwd wat ze zeggen ! moest er toch heen voor de brandstof meter,als ik getankt heb dan blijft die eerst staan daar waar het opstond voor ik tankte ,na ongeveer een half uurtje dan is het weer goed denk zelf aan de flotter! Groeten Franco

jan T (10) PRO, 13 jaar geleden

nou laat ze dan of doe het zelf naar de banden kijken of die platte vlakjes hebben en ik ben benieuwd wat eruit komt.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum