Peugeot 306: lege accu contact gaat van zelf weer aan zonder sleutel

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo allemaal,

mijn 306 benzine /lpg na dat motor stopgezet is binnen paar minuten gaat hij weer aan zonder sleutel in contact is. alle lampjes van desbord branden hierdoor raak accu leeg. heeft iemand zo iets nog meegemaakt? wat is de oplossing?


al vast bedankt.

Abraham tc

Geplaatst door Abraham tc (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kleijn (0), 15 jaar geleden

ik denk sluiting in je contakt slot kijk daar maar eens naar dan vooral naar het blokje waar de draden voor het starten zit veertje zal kapot zijn groet willem2

Abraham tc (0), 15 jaar geleden

Beste Willem bedankt voor je snelle antwoord.

ik heb geprobeerd contact slot uit te halen om achterkant te kunnen controleren deze kreeg ik niet van zijn plaats weg. ik hem zo even laten staan slot zit in buis op stuurstang. hoe kreeg ik slot er uit met bekabeling? zonder slot te beschadigen?

mvg.

Abraham TC

kleijn (0), 15 jaar geleden

ik heb geen peugot maar volgens mij moet een klein schoefje los draaien contact slot op garage stand zetten palletje indrukken zodat je het er uit kunt trekken maar ik denk dat hier wel peugot specialisten zitten die dat weten die komen zo let maar op groetjes willem2

Abraham tc (0), 15 jaar geleden

hallo allemaal,

beetje laat maar ik heb kabel achter de contact slot vervangen geen probleem meer. onderdeel heeft mij 10 euro gekost van sloop.

allen bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.