Peugeot 307: lekkage peugeot 307 sw

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

ik heb lekkage in de auto aan de linkerkant is mijn mat nat geworden en staat er water in de dorpel
Ik heb al gegeken naar mijn zekering kast en computer maar deze zijn droog maar heb wel het idee dat het daar ergens vandaan moet komen

is dit een bekent probleem en waar zou dit vandaan moeten komen en is dit nog iets van een productiefout en doet de dealer hier nog iets mee?
mvg Jan

janus5151

Geplaatst door janus5151 (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

harry4203 (470) PRO, 15 jaar geleden

geen bekent probleem. misschien de voorruit een keer vervangen? dat gaat wel eens mis. kachelradiateur lek komt wel eens voor, maar ik neem aan dat je het verschil tussen water en koelvl wel ziet. auto is 5jr oud, dus alle garantie/coulanceregelingen zijn voorbij.

hans4074 (0) PRO, 15 jaar geleden

Als je het linker roostertje uit de paravan haalt, zitten daaronder 2 doorvoerrubbertjes. 1 voor de motorkapbedieningskabel en 1 dichte.
Zitten deze goed gemonteerd?
Lv het foam achter de portierbekleding, rondom goed vast geplakt en/of niet gescheurd?????

wkhoek (0) PRO, 15 jaar geleden

ook 1x meegemaakt dat het plaatwerk van de wielkast lv niet goed gekit was (of door schade). lekte die tussen de plaatwerk delen door. Toen lang naar gezocht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.