Peugeot 307: Peugeot 307 SW met standaard radio maar CD Speler doet het niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,

Ik heb een vraag betreft de radio van een peugeot 307.
Het is een standaard radio, deze werkt perfect, maar de CD Speler doet het echter helemaal niet. Zowel gebrande als originele CD's pakt hij niet, maar hij gooit ze er ook niet uit. Is iemand bekend met dit probleem?
Alvast bedankt voor het meedenken!
Met vriendelijke groet,

Coen

Coen van Zantvoort

Geplaatst door Coen van Zantvoort (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

vadertje (0), 15 jaar geleden

Hoi,

Ik heb hetzelfde sinds kort. Voorheen werkte alles perfect, maar opeens niet meer. Als ik een cd er in doe geeft hij wel aan dat er een CD in zit, maar kan hem op een of andere manier niet lezen. In het display staat dan ".. Tracks" en er wordt geen geluid gegeven. De probemen ontstaonden op vakantie toen de kinderen in de auto gespeeld hebben. Zou het kunnen dat ze iets inde opening naar binnen geduwd hebben en dat de leeskop vervuild is?

Vadertje

306 cabrio (0) PRO, 15 jaar geleden

Het gebeurt wel eens dat kinderen er bijv. een muntje in doen. dat is er meestal dan vrij makkelijk uit te halen door de radio er even uit te halen en de radio open te maken.

Robertlyca (0), 15 jaar geleden

Hoi Coen,

Heb dit probleem eerder gehad met mijn 307 SW 2.0 HDI uit 2003, het betrof toen wel een 5 cd wiselaar van blaupunkt, in de eerste instantie was het beschermoog van de laser vies, na het schoongemaakt te hebben was alles weer o.k. Een jaar later weer hetzelfde probleen, toen heeft de - coulante Peugeot dealer - er een nieuwe ingezet. Uiteindelijk bleek er een storing in te zitten die met een modificatie of zoiets te verhelpen was geweest.

Groet,

Robertlyca

Domodrogba (0) PRO, 15 jaar geleden

He,

Het is een bekend probleem dat de cd-wisselaar het wel eens begeeft!
Er is inderdaad een modificatie voor!

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.