Peugeot Expert: lengte koppelingskabel expert 1999

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: DHX (XUD9TE)

deze week is de koppelingskabel van mijn expert kapotgegaan. mijn garage heeft gevraagd om een kabel mee te brengen, maar nu blijken er 2 verschillende lengtes afhankelijk van de versnellingsbak in omloop te zijn.

ik ben niet zo handig om dat zomaar even op te meten, maar op het internet blijkt dat www.onderdelendirect.nl maar één lengte aanbiedt (de korte zo te zien) als ik het kenteken intik, terwijl www.MijnAutoOnderdelen.nl er inderdaad 2 aanbiedt.

ik vroeg me af of ik hem er toch maar eerst uit moet laten halen, en dan bestellen, of dat er een eenvoudiger manier is om te bepalen welke lengte ik moet hebben.

tia isaac

nb: ik weet dat het beter is om direct naar een peugeot/fiat/citroen garage te gaan, maar hier in rijen is geen van die 3 en ik moet minstens 20km (in zijn 1 zonder koppeling) in het volgende dorp zien te komen.

model/moter:
PEUGEOT EXPERT bestelwagen (222) 1.9 TD
Bestelwagen 66kW Motorcode:DHX (XUD9TE)

isaac.v.d.berg

Geplaatst door isaac.v.d.berg (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Expert? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Als je hier het chassisno kunt plaatsen, wil ik een poging doen om het originele ond.deel nummer voor je op te zoeken. Als je dit nummer hebt is het voor de "foute" leverancier mogelijk om uit te zoeken welke imitatie kabel ze moeten hebben.
Je keus is te begrijpen, maar je moet nadien niet aankomen met een zware of rare bediening van de koppeling met imitatie spul.

isaac.v.d.berg (0), 13 jaar geleden

hans bedankt voor de snelle reactie. ik heb hem net toch maar in zijn 1 naar een garage gereden; ze halen daar de kabel eruit. ik ga dan het onderdeel bestellen. als ik je begrijp moet ik een origineel peugeot/psa onderdeel hebben!?
isaac

isaac.v.d.berg (0), 13 jaar geleden

chassis: VF3BZDHXA12570854

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Het originele peugeot ond.deel nummer is: 2150 P6 KABEL LONG 1070

Met lengte en al erbij!

isaac.v.d.berg (0), 13 jaar geleden

[quote=hans4074]Het originele peugeot ond.deel nummer is: 2150 P6 KABEL LONG 1070

Met lengte en al erbij![/quote]
kabel hier in rijen besteld, maar bleek bij aflevering geen zelfstelmechanisme te hebben. Toch maar laten plaatsen, rijdt weer ok...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Expert of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum