Peugeot 206 2006: Loopt onregelmatig warm

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: KFW, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Hallo,

Ik heb een peugeot 206 uit 2006 1.4l benzine, alleen nu heb ik wanneer ik rij dat hij onregelmatig warm loopt. Hierbij vliegt hij dan naar de 100graden. Ik heb dit nu in 2 maanden tijd 2x gehad (Vorig jaar 1x gehad in één heel jaar). Er is geen druppel koelvloeistof te bekennen aan de onderkant of radiator zelf. Weet iemand hier toevallig iets meer van?

Miiikee

Geplaatst door Miiikee , lid sinds 7 maanden geleden

2 Reacties

Hans4040 PRO, 7 maanden geleden

Het zou kunnen dat de draad van de temperatuursensor naar de meter beschadigd is en af en toe tegen massa aan komt, waardoor de meter in het rood schiet.
Bedrading controleren, dus.

Miiikee, 7 maanden geleden

De tempratuursensor is vervangen, maar hij loopt nog steeds warm. Vooral als de verwarming op een hoog standje staat. Weet iemand waarom dit alsnog gebeurd?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.