Peugeot 206 2006: Loopt onregelmatig warm

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: KFW, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Hallo,

Ik heb een peugeot 206 uit 2006 1.4l benzine, alleen nu heb ik wanneer ik rij dat hij onregelmatig warm loopt. Hierbij vliegt hij dan naar de 100graden. Ik heb dit nu in 2 maanden tijd 2x gehad (Vorig jaar 1x gehad in één heel jaar). Er is geen druppel koelvloeistof te bekennen aan de onderkant of radiator zelf. Weet iemand hier toevallig iets meer van?

Miiikee

Geplaatst door Miiikee (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (300) PRO, 2 jaar geleden

Het zou kunnen dat de draad van de temperatuursensor naar de meter beschadigd is en af en toe tegen massa aan komt, waardoor de meter in het rood schiet.
Bedrading controleren, dus.

Miiikee (0), 2 jaar geleden

De tempratuursensor is vervangen, maar hij loopt nog steeds warm. Vooral als de verwarming op een hoog standje staat. Weet iemand waarom dit alsnog gebeurd?

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.