Peugeot 306 xsi 2,0: LPG schema, of origineel schema

Bouwjaar: 1995

Onze 306 heeft op gas gereden, maar rijdt nu benzine. Op gas had hij altijd goed gelopen, maar op benzine niet. Alles is al gedaan aan de motor (zie vorige berichten) maar nog doet hij het niet. Nu ben ik op zoek naar een origineel schema van de motor van een 306 xsi zodat ik precies kan zien hoe hij er origineel uit heeft gezien. Heeft iemand dit misschien voor mij? Of is er iemand die een schema heeft van een vialle G2 gassysteem zodat ik kan zien wat erbij gebouwd is?

Nog een vraag, heeft de gascomputer invloed op het benzine injectie systeem? Want de gascomputer is kapot, maar wanneer ik de stekkers eruit haal kan ik de auto niet starten?
Is het verstandig om deze computer te verwijderen en zo ja weet iemand hoe dit moet?

Alvast bedankt,

groeten Meike

Meike

Geplaatst door Meike (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Het enige wat de lpg computer doet in het benzinesysteem is volgens mij het onderbreken van de injectoren, volgens mij in 2 groepjes van 2. En mischien is ook nog het lambdasignaal onderbroken en wordt daar op lpg een nepsignaal op gezet maar zeker weten doe ik dat niet, misschien dat Hakeem onze LPG specialist op dit Forum hierover iets weet.En verder gebruikt het lpg systeem volgens mij het temperatuursignaal maar dat is alleen maar afgetakt en kan zo worden losgeknipt.Alles onder voorbehoud want ik heb niet veel verstand van lpg en wil dat ook niet krijgen.Groeten Oldtimer.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.