Peugeot 205: Mijn 205 wil niet starten

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,1

Mijn probleem is dat de 205 niet start. Bij het contact maken en door draaien naar starten gebeurt er niets. Het relais op de startmotor hoor je ook niet in komen. Dit komt eens in de zoveel tijd voor. Aan duwen kan en dan loopt hij gelijk. Hierna start hij gewoon weer tot een volgende keer haperen.

Een ieder bedankt voor het mee denken. Mogelijk probleem gevonden. Vanmorgen weer niet starten. Het bleek niet het contactslot. Een volt meter op de draad ex contactslot naar startrelais gaf bij starten spanning. Wat bleek dat het schuifje aan de draad heel licht op het startrelais zat dit wat toegeknepen en er weer opgeschoven. Nu starte hij wel.

Katolyvier

Geplaatst door Katolyvier (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

karaoglan (0), 17 jaar geleden

ligt hoogwaarschijnlijk aan de starter, probeer eens op de starter te kloppen tijdens het starten , dan kan je weten of het daaraan ligt

Santa (0), 17 jaar geleden

OF aan het contactslot...............

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.