Peugeot Partner : moeilijk in de 2e versnelling

Ik heb een partner hdi (130000 km). De laatste maanden is het mij opgevallen dat het schakelen naar de 2e versnelling meestal moeilijk gaat. De garage heeft ondertussen al de schakel-stangen gesmeerd maar dit had geen resultaat. Wel weet ik dat de bak-olie nog nooit is vervangen, maar ik weet niet soms nodig is. Wie kan mij helpen met dit probleem?

norbert8215

Geplaatst door norbert8215 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Santa (0), 17 jaar geleden

Normaal gesproken hoeft de olie niet ververst te worden maar kwaad kan het zeker niet. Vul dan met een vol synthetische olie. Je hebt verder niet exact omschreven hoe het schakelen verloopt/voelt, maar houd er rekening mee dat ook de syncromesh in de bak versleten kan zijn. Dan helpt nieuwe olie ook niet meer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum