Peugeot 206 2005: motor licht onregelmatig te draaien na het vervangen van kop pakking

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 14, Vermogen (kw): 75

Ik heb een peugeot 206 en heb de motor laten vlaken omdat er olie in het koelwater zat.Nu is de motor terug in elkaar gezet. maar licht de motor aan het schudden.En gaat het toeren tal meter van 900 toeren naar 1200 toeren .en gaat de meter van het toeren tal lichtje op en neer .Ook is de ERA bobijn al vervangen van de bougies. Ook als je in 2de versnelling rijd en laat uit bollen begint den motor de schokken en valt hij soms stil.Kan iemand mij helpen wat het probleem is.

marc wouters1962

Geplaatst door marc wouters1962 , lid sinds 3 maanden geleden

14 Reacties

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Is de motor al uitgelezen ? Als het lampje brand zit er ook een foutcode in.

marc wouters1962, 3 maanden geleden

Dit was olie bij het koelvloeistof en is gemaakt. Maar nu draait de motor niet goed meer en toertalmeter gaat op en neer moter licht te schokken

.

marc wouters1962, 3 maanden geleden

Motor is uitgelezen. Maar oorzaak is niet gevonden

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Wie heeft de auto gemaakt , wat zegt die er van ?

marc wouters1962, 3 maanden geleden

Dat heeft een firma gedaan die motor over haalt. Ze hebben gezech dat ik maar naar peugeot garage moet gaan omdat het elektronisch is. Ik heb wel 2000 euro moeten betalen. En auto is nog niet in orde. Had beter een nieuwe tweedehands auto gekocht.

marc wouters1962, 3 maanden geleden

Motor is helemaal uit elkaar geweesr

.

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

2000 euro in een auto die dat ook ongeveer waard is , is inderdaad niet handig , ook al is het electronisch voor die tijd was het er niet neem ik aan , dus reparateur heeft iets niet goed gedaan of er is iets defect geraakt tijdens of net na reparatie.

marc wouters1962, 3 maanden geleden

Voor de reparatie reed de auto goed. Alleen was er olie in de koelvloeistof. En dat is niet normal. Ik weet niet wat het probleem is. Ik hoop dat de peugeot garage het vind.

STIP911 PRO, 3 maanden geleden

brand of knippert het motor storingslampje ook?

marc wouters1962, 3 maanden geleden

Het storingslampje blijft branden en het geeft ook een pip toon na het starten van de auto.Ook gaat de toeren tal meter van 100 toeren naar 1200 op en neer .Weet u wat dat kan zijn?

marc wouters1962, 3 maanden geleden

Het storingslampje blijft branden en het geeft ook een pip toon na het starten van de auto.Ook gaat de toeren tal meter van 1000 toeren naar 1200 op en neer .Weet u wat dat kan zijn?

oldford PRO, 3 maanden geleden

Wat waren de uitgelezen foutcodes? (Exacte tekst en nummer indien mogelijk.)

marc wouters1962, 3 maanden geleden

Dat heeft de garage niet gezegd .Ze zijden dat ik maar naar een peugeot garage moet gaan .Omdat het elektronisch is beweren ze.Maar daarvoor reed de auto goed.ik denk dat ze iets verkeerd gedaan hebben .Ik ga na 4 januari eens bellen met een peugeot garage wand die zijn nu gesloten

Beste antwoord, geplaatst door marc wouters1962, 3 maanden geleden

Garage heeft gezien dat de censor niet goed was is nu vervangen. Ook zijn e darmen van de waterkoelin is lek en moet vervagen worden. Garage is er een week met aan rijden om te zien als allens nu in orden is. Wand motor draait niet goed. Hopelijk vind de garage wat het probleem is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.