Peugeot Partner 2012: motorkoelventilator

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 55

Goedendag,het probleem is dat als de motor koud is en ik start deze,hij na het uitzetten de motorkoelventilator lang blijft na draaien,blijft het relais hangen of is de koelventilator weerstand stuk wie weet het.

Denzo

Geplaatst door Denzo , lid sinds 2 weken geleden

4 Reacties

kaleido 1 PRO, 2 weken geleden

Waarschijnlijk een storing in je temperatuursensor/thermostaathuis , begin met uitlezen om een zoekrichting te hebben.

Denzo, 2 weken geleden

auto hebben we uitgelezen,roetfilter probleem deze kan niet gewist worden,er zit nog genoeg addiatief in,inspuiting is gecontroleerd en correct Km stand is 170.000 ik denk een nieuwe roetfilter monteren?

Highway PRO, 2 weken geleden

juist, kan pas gewist worden na vervanging of beter laten reinigen door een bedrijf die een reiningsmachine heeft. Vissers in Den Bosch heeft er een.

Denzo, 2 weken geleden

Als het een deelfilter is kan het onderste gedeelte vervangen worden daar zit de filter in deze kost 200 excl montage,het laten reinigen zijn verschillende prijzen voor te vinden ongeveer tussen de 4 en 500 euro,de dealer rekent 600 incl montage.Ik zoek naar een redelijke oplossing,de dealer wordt het niet die werkt met een ruilsysteem oude er uit en wisselfilter er in.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.