Peugeot Partner 2004: water op de vloer

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: WJY, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 51

Geachte,
De vloer onder de matten voor de voorstoelen zijn nat.
Waar kan dat water vandaan komen.???
De stoppen in de vloer heb ik bekeken en lijken dicht.

Vriendelijke Groet
Hans

HvZff

Geplaatst door HvZff (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hans4074 (0) PRO, 2 jaar geleden

Is het hemelwater/regenwater? Zijn diverse mogelijkheden: het kan via losgeraakte folie achter de portier bekleding vandaan komen. In dat geval zouden beide stukken folie van de voorportieren los zitten. Het kan, maar onwaarschijnlijk. In dat geval zou er ook lek-water in onderste randen van de portier-rubbers moeten staan. Meest waarschijnlijk is een lekkage via de (kitlaag van de ) vooruit. Is er (ooit) een nieuwe voorruit geplaatst?

check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 (1600) PRO, 2 jaar geleden

Paravanafvoer verstopt onder de voorruit .

    Dank voor jullie ideeen, ga de zaken die zijn genoemd controleren.
    En zal me nog melden met mijn bevindingen.
    Gr
    HansvZadelhoff - HvZff (0), 2 jaar geleden
    onder de motorkap tegen het schutbord zie ik ook nattigheid. ga er nu helemaal van uit dat het probleem inderdaad de paravanafvoer is. Dank!! - HvZff (0), 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum