Peugeot 306 1.8 xs: motorstoringslampje brandt af en toe

Bouwjaar: 2000

Af en toe gaat het motorstorings lampje branden. Als je de auto opnieuw start is hij weer uit. gebeurt soms 3 keer per 100 km maar dan weer 1500 km niet. Is dit iets om je ongerust over te maken de motor loopt verder goed. Ga volgende week naar italie met de auto.

Groet robert

306driver

Geplaatst door 306driver (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik zou voordat je gaat hem even uit laten lezen, een lambdasonde die afwijkt b.v. kan je zo maar 100 euro brandstof schelen.

306driver (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor de reactie.
heb voor maandagmorgen een afspraak bij de garage gemaakt.

infomen (0), 18 jaar geleden

laat je weten wat het probleem was? ik heb ook een 306 (2001) . deze rijdt echter wel op gas (g3). maar mijn storingslampje brandt ook af en toe........

306driver (0), 18 jaar geleden

ik heb hem uit laten lezen bij de peugeotgarage en die gaf een tijdelijke storing aan. Maar niet specifiek wat het was.
Ze hebben hem gereset en tot nu toe is hij nog niet weer gaan branden. Dus ik zou die van jou ook gewoon even laten uitlezen dan weet je wat het is.

infomen (0), 18 jaar geleden

Ja, maar hier bij mij in de buurt vragen ze er 30 euro voor bij de dealer. Dat vind ik een beetje veel voor 10 minuten werk.

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Welke tijdelijke storing?Staat dat op papier voor als het terugkomt? En hebben ze verder niets gedaan?Bah, wat vindt ik dit weer makkelijk.Die tijdelijke storing geeft toch aan welke kant je op moet zoeken.Als monteur moet je dan na gaan denken en dat lijkt meestal wel pijn te doen.Dit komt volgens mij gewoon weer terug of de oorzaak moet in foute brandstof liggen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum