Peugeot 308 2016: Navigatie

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: HN01, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 81

betr chassisnr VF3LPHNZBGS068068
Bij het invoeren van de plaatsnaam of straat ontbreken soms letters waardoor het invoeren wordt afgebroken en je niet verder komt bij het invoeren . ik heb dit vaker dit gelezen in deze rubriek maar is de automatische letterkeuzen ook uit te schakelen of is dit alleen maar op te lossen door een update van het syteem uit te voeren, de auto is sinds okt j.l in ons bezit maar gezien we in deze tijd weinig wg zijn geweest komen we nu pas achter het probleem.
Ik vindt het vreemd dat dit zo veel voorkomt en peugeot hier geen terugroep actie van maakt om dit op te lossen

Action

Geplaatst door Action (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 308? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hans4074 (0) PRO, 2 jaar geleden

Je hebt deze vraag 7 maanden geleden ook gesteld? Dat was dus vlak na de aanschaf?

Action (0), 2 jaar geleden

hoi Hans, klopt heb ik eerder gemeld,...gezien onze leeftijd en covid zijn we er toen maar niet naar de garage gegaan en omdat we daarom bijna niet gereisd hebben is het in de vergetelheid geraakt totdat we afgelopen week wer een plaatsnaam moesten invoeren, als ik me goed herinner heb je toen aangegeven dat de firmware moet worden geupdate maar kom nu bij andere "slachtoffers" weer een andere kreet tegen dat de SMEG dan moet worden geupdate, is dat hetzelfde ? gr Wim

hans4074 (0) PRO, 2 jaar geleden

Logisch excuus hoor. Het type toestel wordt SMEG genoemd, dus ja....dat is hetzelfde.
Er bestaat voor de SMEG een software update en een kaart update. Uiteraard afhankelijk van welke versie er nu op het toestel zit. Een dealer kan dit zo zien. Gezien de leeftijd zal een kaart update of software update waarschijnlijk niet gratis zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 308 of stel zelf een nieuwe vraag.