Peugeot 205: nummer op de versnellingsbak

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,4 benzine

hallo

ik heb een peugot 205 generation 1,4 liter nu zijn mijn koppelingsplaten stuk gegaan en ik wilde vanmiddag nieuwe bestellen aangezien ik dit zelf ga doen maar nu vroeg de garage waar ik de onderdelen wilde bestellen naar een nummer op de versnellingsbak omdat er 2 verschillende sets verkrijgbaar waren en hij niet wist welke ik moest hebben.


wie weet dit wel help me omdat ik het nummer niet kan vinden???

ype peugot

Geplaatst door ype peugot (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Op de peugeot onderdelen site wordt alleen gesproken over een tot en vanaf datum i.c.m. motortype, voor wat betreft kopp.plaat.
Het typenummer (zal beginnen met een letter C) van de versnellingsbak staat gegraveerd in een vlakje van pak em beet 50x30mm. Dit vlakje zit aan de voorzijde op het koppelingshuis zo'n beetje op de overgang/scheiding van koppelingshuis-tandwielhuis. Vlakje staat haaks op de ligging van de motor, dus in lengterichting van de auto.
Het gegraveerde nummer zal na jaren moeilijk leesbaar zijn en zal dus eerst schoongeborsteld moeten worden met bijv. staalborstel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum