Peugeot PARTNER: OEM Navigatie

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 5F01, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 72

Goedendag,

Ik heb voor de auto van mijn vriendin en OEM Navigatie op de kop kunnen tikken met een RNEG2, scherm en kabelboom. Alles origineel. Kan iemand mij vertellen of ik dit zo in kan bouwen zonder extra coderen e.d? Ik mis ook een gps antenne, microfoon en gsm antenne. Heeft iemand tips om dit klusje te klaren of kan iemand een expert aanwijzen voor wie dit een makkie is? Bedankt al vast.
Groet Dimitri

Dim70

Geplaatst door Dim70 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

j@n-willem (0) PRO, 6 jaar geleden

Je moet hem sowieso coderen ivm meldingen op scherm en of storingen. Dit kan alleen met diagbox of misschien lexica(Citroën). Zonder gps antenne gaat ie het sowieso niet doen, je navigatie. En je microfoon zit in een kabel gevlochten, maar dat is geen losse tulp stekker net als van een carkit systeem.......
Ik denk dat het niet "zomaar" gaat werken, maar met kennis en handigheid kom je vast ver.
Succes ermee gr jw

Dim70 (0), 6 jaar geleden

Bedankt JW, ik ben er nog niet aan toegekomen maar zal melden als ik meer weet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.