Peugeot 207 CC 2009: OEM – nummer terug vinden van onderdelen

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6HDI, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Hallo,
2 jaar terug is de Chassisveer spiraalveer achteraan links vervangen dit met een originele Chassis spiraalveer spiraal van Peugeot.
Nu zou de Chassis spiraalveer achteraan rechts vervangen moeten worden als ook de stabilisatorstang vooraan links.
Wanneer je auto onderdelen wil bestellen kun je best nagaan of het OEM – nummer overeenstemt met het onderdeel dat je wil aankopen.Zodat stabilisatorstang en Chassis spiraalveer de juiste lengte heeft.

Ik heb de lengte gemeten bij Chassis spiraalveer was dit 215 mm van de bovenkant de spiraalveer naar de onderkant spiraalveer en bij de stabilisatorstang is dit 360 mm van de bovenkant van de stang naar de onderkant de stang.
http://www.mister-auto.be/fl/gv/spiraalv...
http://www.mister-auto.be/fl/stabilisato...
Hoe en waar kan ik het OEM – nummer terug vinden ?
Mijn wagen is een Peugeot 207CC 1.6HDI 80kw van het bouwjaar februari 2009
OEM – nummer terug vinden van onderdelen

hugy

Geplaatst door hugy , lid sinds 2 jaar geleden

3 Reacties

JGC, 1 maand geleden

Veren beter gewoon origineel halen of per 2 vervangen. Stabilisatorstang zou ik ook gewoon beide kanten tegelijk doen, die dingen kosten bijna niks en meestal zijn ze tegelijk aan de beurt.

    ik heb vorige keer 190euro voor betaald met plaatsen voor 1 veer origineel, hoeveel kost originele veer van Peugeot ongeveer ? - hugy, 1 maand geleden
    Kan de dealer je wel vertellen. Veer zal wat duurder zijn dan aftermarket, maar een deel van die 190 euro zal ook arbeid zijn. Er zit nog wel eens verschil in aftermarket vering qua lengte en veerkracht, als je dan links origineel hebt en rechts een ander merk heb je kans dat je auto scheef hangt, zelfs als de OEM nummers overeen komen. Vervang je ze allebei heb je daar geen last van natuurlijk. - JGC, 1 maand geleden
    ik ben het met je eens dat het beter is om rechts ook een originele veel te gebruiken prijs is wel stuk duurder 210,12 Euro is echt wel veel meer dan aftermarket. https://www.ssg.asia/search.html?article=5102%20P2&sort___search_results_by=final_price&term=0&smode=A welke zou ik juist moeten hebben zie foto? - hugy, 1 maand geleden

hugy, 1 maand geleden

.

JGC, 1 maand geleden

Je ziet daar kleuren aangegeven. Als het goed is staan er gekleurde streepjes op je huidige veren, daaraan kan je zien welke je moet hebben.

    bedankt voor de info - hugy, 1 maand geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 CC of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.