Peugeot : Onbekende sensor peugeot 208 afgebroken

Vandaag wou ik mijn luchtfilter van mijn peugeot 208 1.6 HDI 75pk meten om een nieuwe sportfilter te kopen met dezelfde afmetingen. Maar bij het verwijderen van de luchtfilter uit de bak (om deze dus deftig te kunnen meten) brak ik per ongeluk een sensor, maar ik weet niet waarvoor deze dient en of ik deze nu dus moet vervangen.
Kan iemand me helpen en vertellen welke sensor dit is en waarvoor deze dient?

.
brecht.rombaut2002@gmail.com

Geplaatst door brecht.rombaut2002@gmail.com (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot ? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door hans4074 (0) PRO, 3 jaar geleden

Het is geen sensor. Er zit immers geen stekker o.i.d. op. Waar de aansluiting exact voor dient weet ik niet. Wat ik wél weet: als het afgebroken pijpje los blijft liggen, krijg je een motorstoring/melding motorstoring en een brandend motormanagement lampje. Zaak dus om de aansluiting te repareren en anders een nieuw deksel. Bij de dealer draait dit uit op een compleet luchtfilter huis.

brecht.rombaut2002@gmail.com (0), 3 jaar geleden

Ok dankjewel voor het antwoord. Momenteel hangt deze vast met een elastiek (goed aangespannen) maar zal deze de eerstkomende dagen proberen vastlijmen. Anders zal ik inderdaad een nieuw deksel aanschaffen.

    wees verstandig, en monteer dan gewoon ook weer een origineel filterelement. - harry4203 (540) PRO, 3 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum