Peugeot 307 HDi 90 PK: Onregelmatige stuurtrillingen

Bouwjaar: 2004

Trillingen in het stuur,welke onregelmatig optreden. Voornamelijk bij langere ritten wordt het erger bij verschilende snelheden boven de 100 km/u. Ook als de cruise control is ingeschakeld, dus geen verandering van snelheid, onstaat er na verloop van tijd een trilling, stopt weer met trillen en begint weer.Ook de wegligging is dan dramatisch (zwevend gevoel en continu stuurcorrectie ) De ene keer erger dan de andere keer. Zijn inmiddels nieuwe (michelin) banden gemonteerd, diverse malen gebalanceerd, uitgelijnd, wisselen van velgen voor/achter maar probleem schijnt niet oplosbaar te zijn. Als laatste redmiddel toch maar eens hier proberen want heb het idee dat mijn dealer het ook niet meer weet.

Shake

Geplaatst door Shake (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Laat je dealer eens van een andere auto 4 stalen velgen met banden monteren en ga dan eens een weekje rijden. Als het dan over is zou ik lekker stalen velgen laten monteren.Hoor hier en daar wel meer problemen met trillen van een bepaald type aluminium velg.

Shake (0), 18 jaar geleden

Bedankt oldtimer, maar heb gen alu velgen. Zijn standaard stalenvelgen. Ook al geprobeerd andere velgen te gebruiken, geen resultaat

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Laat hem eens balanceren bij een echte bandenboer bv Euromaster.
En vraag of ze hem eerst uitlijnen en vraag dan zelf om het uitlijnrapport.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.