Peugeot 307 SW 1.6: Uitlaat en motorsteun

Bouwjaar: 2002

Bij mijn 307 km.okt. 2002 stand 71000KM moet de gehele uitlaat worden vervangen vanaf scharnierpunt. Ikzelf vindt dit wel erg snel kan iemand mij vertellen of dit (normaal) is bij dit type auto?
En ze moeten nu toch onder de auto er gaan verhalen rond over een aangepaste onderste motorsteun die het zwemmen van de motor meer onder controle zou houden is dit bij iemand bekend met evt. een artnr. van deze steun (als deze dan echt bestaat)
alvast bedankt voor de reacties Dick

DVL

Geplaatst door DVL (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Inderdaat beginnen de eerste uitlaten van de 307 te komen, dus vreemd is het niet.En wat betreft de motorsteun?? Ik weet alleen iets over de onderste steun bij de 110 pk HDI..

Audifreak763 (0) PRO, 18 jaar geleden

Een uitlaat moet toch wel duidelijk langer dan drie jaar meegaan. Onder mijn Autounion (350.000 km) uit 1992 hangt nog de volledige originele uitlaat.

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

3 jaar is inderdaad niet veel voor een uitlaat, een jaartje of 5,6 is vrij normaal.

DVL (0), 18 jaar geleden

bedankt voor de reacties ik heb inmiddels mijn licht verder opgestoken er werdt mij dus inderdaad gemeld dat rond 4 jaar een uitlaat problemen kan gaan vertonen afhankelijk van het gebruik van de auto.maar dat een hele uitlaat vanaf de kat. moet worden vervangen niet behoort voor te komen binnen deze termijn.
dit verhaal komt dus overeen met wat jullie melden ga morgen eens met de dealer om tafel zitten. wordt vervolgt.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.