Peugeot 307: Panoramisch dak (hemel) is stuk (Peugeot 307 SW, 2002, 2.0 HDI,

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 HDI

Het panoramadak van mijn Peugeot 307 SW werkt niet meer, of deels althans. De voorste lamel schuift naar voren en de overige 2 lijken vast te zitten (deze bewegen niet mee). Ik ben hiervoor naar mijn (peugeot) dealer geweest en die geeft aan dat de clips kapot zijn en dat de gehele module vervangen dient te worden. Dit verhaal lijkt mij vrij sterk (de voorste lamel beweegt nog, ligt dus niet aan motor). Ik hoop dat meer mensen hier ervaring mee hebben, mij verder kunnen helpen of een oplossing hebben.

De peugeotdealer geeft aan dat de kosten hiervoor 1500 euro bedraagt. Het lijk mij sterk dat je consumenten met dergelijke kost opzadelt zodra er een paar clipjes kapot zijn. Ik heb al even gezocht en kom verhalen tegen waarbij men het heeft over kosten van 0.98 ct per clip.

Wie kan mij verder helpen? Ik heb het idee dat ik word opgelicht.

vandewijngaard

Geplaatst door vandewijngaard (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hans4074 (0) PRO, 14 jaar geleden

Je verontwaardiging is te begrijpen, maar het is inderdaad de enigste juiste oplossing! Enkel de clips vernieuwen gaat niet (lang) werken.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.