Peugeot 307 2002: peugeot 307 verlichting display

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.4 HDI, Motorinhoud (cc): 1400

ik heb in een peugeot 307 14 hdi 2002 een nieuwe kachelweerstand gemonteerd, naderhand had ik geen verlichting meer in het bovenste display, in het handschoenkastje, en in de draaiknoppen van de verwarming, heeft er misschien iemand een electrisch schema van deze wagen?

danny2360

Geplaatst door danny2360 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hans4074 (0) PRO, 14 jaar geleden

Kachelweerstand achter-boven het dashboard kastje? De enigste logica is dat je de stekker van het lampje in het dashboardkastje vergeten bent aan te sluiten (als je het dashboardkastje er uit gehad hebt?) en dat de lampjes van het display en knoppen verwarming gewoon kaduuk zijn. Er zit aan bestuurders zijde zo"n beetje tegen/achter de zijflap van de middenconsole (bij gaspedaal) een stekker voor zo ongeveer alles wat er rechts zit, op radio en airbag na. Je kunt nog even kijken of deze deels uit elkaar ligt, maar m.i. zou de kachelventilator dan ook niet moeten werken.

nationaalautoforum.nl (0), 14 jaar geleden

http://public.servicebox.peugeot.com/doc... mischien heb je hier wat aan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.