Peugeot 807: parkeersensoren 807

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 Hdi

Ik heb een 807 van 2004 met achteruitrijsensoren. er is iemand heel zachtjes op mijn bumper gereden en nu werken de sensoren niet meer.ik dacht door die kleine aanrijding.Volgens mijn garagist scheeld er niets met de sensoren maar is de module in de kofferruimte stuk.het probleem is als ik de auto in zijn achteruit zet gaat de bieper klinken met kortstondige biepen alsof je dus ergens heel kort tegen staat.ik heb nu zelf alle sensoren uit de module getrokken en dan klinkt het geluid nog steeds. wat denken julie hiervan? zou het de module zijn? hoe kan ik dit zeker weten? ik kan namelijk in Nederland zo'n module 2dehands kopen voor 70€ de sensoren per stuk vraagd hij 25€ is deze prijs aanvaardbaar? wie heeft er een idee wat ik zou kunnen proberen?alvast bedankt voor de info

dekleinewitte

Geplaatst door dekleinewitte (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 807? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 12 jaar geleden

Wat wel eens gebeurt is dat de bedrading achter de bumper van de sensoren kapot gaat, nieuw kabelboompje is niet zo duur.

dekleinewitte (0), 12 jaar geleden

mischien een beetje domme vraag maar hoe kan ik merken dat deze bekabeling stuk is?kan ik dat ergens mee testen en hoe geraak ik bij de bekabeling?moet de bumper daarvoor gedemonteerd worden?

dekleinewitte (0), 12 jaar geleden

Vandaag in Nederland geweest bij een demontagebedrijf maar wat was ik verbaasd zeg.De module die in mijn auto zit heeft de dealer er blijkbaar zelf in gestoken en is dus geen origineel peugeot stuk. Het is een module van Xvision met type XP340R wie weet waar ze dit nog gebruiken of eventueel verkopen? Volgens de Nederlandse handelaar zou ik dit niet meer vinden en zal ik een geheel nieuwe kit met sensors moeten plaatsen wat ongeveer 350€ zou kosten. Wie weet er een goedkopere oplossing n waarvoor kan ik hier terecht?ik hoop dat ik deze vraag mag stellen anders mijn excuses hoor.Alvast bedankt aan hen die helpen kunnen.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 807 of stel zelf een nieuwe vraag.