Peugeot 309: passagiersstoel peugeot 309 2-deurs.

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine

Mijn passagiersstoel Peugeot 309 tweedeurs is afgebroken en ik kan niet aan een tweedehandse stoel komen. Weet iemand of een stoel van een andere type ook past in mijn Peugeot 309 2-deurs?

raymondvanmidde

Geplaatst door raymondvanmidde (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 309? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Al de onderdelenlijn geprobeerd?
Neem aan dat er wel ergens 'n stoel is. Eventueel de bekleding omzetten.

Gr.

raymondvanmidde (0), 16 jaar geleden

heb ik gedaan, een stoel in Friesland en ik woon ik Zuid Limburg.Ik probeer eerst een stoel te vinden in de buurt.Maar als ik ook een stoel van een andere type kan gebruiken dan heb ik meer kans.
greetz

Beunhaas (530) PRO, 16 jaar geleden

[quote=raymondvanmidde]Mijn passagiersstoel Peugeot 309 tweedeurs is afgebroken en ik kan niet aan een tweedehandse stoel komen. Weet iemand of een stoel van een andere type ook past in mijn Peugeot 309 2-deurs?[/quote]
Op elke sloop staan wel een paar van die dingen.....

Richard9710 (0), 16 jaar geleden

De stoel van een 5 deurs past ook. Alleen is het voor passagiers achterin wat lastig om in en uit te stappen. Maar de stoel past wel. Ik heb een 309 5 deurs gehad en had daarvan de voorstoelen vervangen door exemplaren uit een 3 deurs.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 309 of stel zelf een nieuwe vraag.