Peugeot 309: het lijk wel een trein

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400 plus

ik heb een peugot 309 1400 plus daar van heb ik de stuurkogels van vervangen zo wel links als rechts maar als ik met de auto gaat rijden hoor ik een klopend geluid aan de rechte kant nu zit aan het wiel te denken maar of dat zo is weet ik niet .als ik er mee gaat rijden lijkt het net een trein zo klopent geluid zit er in en als ik aan het wiel beweegt dan hoor ik het ook weet iemand wat dat kan zijn ik kom er niet meer uit

chris39

Geplaatst door chris39 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 309? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Wielen wel vast zitten?
Anders morgen even laten controleren door 'n garage. En de sporing zal ook gecontroleerd/afgesteld moeten worden met 2 nieuwe stuurkogels.

Gr.

chris39 (0), 16 jaar geleden

zal ik morgen gelijk doen bedankt petje. ja de wielen zit wel vast het is gewoon een vreemt geluid zo bonkend geluid

sytze (0) PRO, 16 jaar geleden

Het doet me in 1e instantie aan de homokineet denken. Vertel eerst es of de auto is uitgelijnd na de montage van de nieuwe kogels?
Indien niet dan kunnen er nogal krachten komen op de wielgeleidings elementen en zo geluid veroorzaken wat je anders niet hoort. Maar als dat zo is moeten je wielen ook extreem naar binnen of buiten zijn gericht.

Sytze

chris39 (0), 16 jaar geleden

de homokineet zijn ook vervangen gelijk met de aandrijf assen dus alles in een toen de stuurkogels en ik moet hem nog wel uitlijnen ik zou dat is eerst doen help het nog niet dan kijk ik weer wat ik veder moet doen

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 309 of stel zelf een nieuwe vraag.