Peugeot : Peugeot 106

Hi there i am english and have a problem with a Peugeot 106 1996. It drove and was parked and the next morning would not start I have cheked the valve timming as i was told to thats putting in a pin in the cam gear and a pin in the flywheel. That all ok and I would like to know how to check the spark to see if it is spsrking at the rite moment. I have a feeling the it is sparking too late as it back fires though the carb. Any infow will held.Thanks

donald1

Geplaatst door donald1 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 15 jaar geleden

Quote vertaling: Hallo ik ben Engels en heb een probleem met een Peugeot 106 1996. Hij reed en werd geparkeerd en wou de volgende ochtend niet starten. Ik heb de klepspeling gecontroleerd. Zoals ik al vertelde thats te zetten in een pin in de nokkenas en een pin in het vliegwiel. Dat alles ok, en ik zou graag willen weten hoe te controleren of hij vonkt op het juiste moment. Ik heb het gevoel dat hij te laat vonkt als hij terugslaat in de carb. Elke info is welkom. Dank.
Engels > Nederlands omdraaien Vertaald met Google vertaling.

Hans4040 (330) PRO, 15 jaar geleden

donald1: what type of engine? Engine code?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Overig of stel zelf een nieuwe vraag.