Peugeot 106: peugeot 106 hielt in en daarna uitgevallen en sloeg niet meer aa

hallo allemaal .

ik heb hier een Peugeot 106 staan die klant belde mij op en zij me auto houd in dus ik was er heen gereden en toen liep de motor ook niet goed leek er op dat hij op 3 cilinders liep en ik zij dan gaan we even naar de zaak om verder onder zoek te doen en onderweg naar de zaak viel hij uit en was niet meer aan de praat te krijgen en ik hem er remreiniger in gespoten en toen liep hij wel dus het is zeker een brandstof probleem dus ik heb de brandstof leiding los getrokken en een fles er aan gehangen en proberen te starten en er kwam maar een heel klein beetje uit dus het lijkt de brandstof pomp te zijn of het filter verstopt dus ik heb het filter er tussen uit gehaald en daar de fles onder gehangen en er kwam helemaal niks meer uit alleen je voelt de pomp wel trillen met contact aan zetten maar de pomp kan ook ze zuig kracht kwijt zijn en de motor nog wel aan sturen en geluid en een trilling maken alleen geen brandstof meer aan zuigen dus dan doet hij ook niet veel meer.


dus ik wou vragen heeft iemand al eens mee gemaakt dat er bij zon auto de pomp kapot is gegaan ???

gr mick

Autoservice Cnossen

Geplaatst door Autoservice Cnossen (0) PRO , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

harry4203 (465) PRO, 9 jaar geleden

wat voor auto??

sgm (0), 9 jaar geleden

Is niet gewoon de tank leeg?

mecano ltd (0) PRO, 9 jaar geleden

Beste Mick, kun je het probleem laten vertalen in normaal Nederlands? Is het een Benzine of een diesel motor, wat bedoel je met, heb er remreiniger in gespoten?

harry4203 (465) PRO, 9 jaar geleden

zal wel zo'n vaart niet lopen, gezien de topicstarter niks meer laat horen.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.