Peugeot 206 2002: peugeot 206 xt knipper en claxon probleem

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: HFX, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 44

hallo

mijn peugeot 206 (2002) heeft de probleem dat de richtingaanwijzers meestal rechterkant niet goed doen ,evenals de claxon die soms weigert .

zekering lijkt me niet het probleem want dan moet die het doen of hij doet het niet lijkt mij .

kan dit aan de accu liggen of moet ik het echt in de schakelaar of relais zoeken ?

als die het wel doet rechterkant dan hoor je 3 tikken van knipperen en dan valt ie weg ineens .

mvg

gerrit80

Geplaatst door gerrit80 , lid sinds 10 maanden geleden

2 Reacties

harry4203 PRO, 10 maanden geleden

com-schakelaar kapot, en voor je claxon massa in stuurwiel repareren.

    Hallo .

    De claxon doet het weer . Alleen wel bij een lopende motor . Ik heb alle zekeringen eruit gehaald en weer terug geplaatst . Alle bedragen stekkers het zelfs . Koplampen los gehad en de toeter zelf voorin eraf gehaald tik op gegeven en weer terug geplaatst .

    Daarna stuurhuis met een goeie tik met schroeven draaier los gehaald contactje even op geschuurd iets bij gebogen en weer terug geklikt en hij doet het .

    Knipperlichten doen het ineens ook weer naar rechts .alleen merk ik wel dat die soms maar 3 keer blijft tikken. En gaat dan uit . Hij doet het in elk geval wel beter als voorheen . - gerrit80, 9 maanden geleden

gerrit80, 9 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!