Peugeot 0: Peugeot 30008

Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6 D

Hallo ?ik Rijd Dus Met Een Peugeot 3008.1.6 Diesel Van 2010.het Probleem Is Als Ik Een Bocht Neem Voornamelijk Naar Rechts Hoor Ik Altijd Geketter Van Rechts Achter.ik Heb Al Gekeken Of Er Iets Loszit Vanachter Maar Niets Te Zien .zou Het Kunnen Zijn Dat De Deur Rechtsachter Loszit Of De Rubber Ervan Niet Goed Meer Is.bij Peugeot Geweest Vanhoecke Deze Hoort Niets.haha Denk Dat Ze Er Geen Tijd In Willen Steken .deze Is Nog In Waarborg .gelieve Een Idee Aub.thanks.

maestro21

Geplaatst door maestro21 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Gewoon weer een afspraak maken en bij het brengen van auto op reparatiedag vragen of er een monteur mee kan rijden zodat je aan kunt geven welk geluid je bedoeld. Het klinkt als de bovenste portier-lijst aan de binnenkant...de lijst met het vilt erop.

maestro21 (0), 12 jaar geleden

hallo hans ik heb ook op het internet aan het zoeken geweest of er nog dergelijke problemen waren als die van mij en ja hoor het zou aan de rubber van de deurlijsten liggen.en ja hoor ik heb een monteur laten meerijden en hij dat hij wel iets hoorde maar dat het miniem was.nu heb ik de wagen daar 5 uur laten staan en vervolgens belden ze me op om te zeggen dat deze in orde zou zijn.was wel tegen sluitingstijd.ik heb bij thuiskomst nog proberen te bellen naar de garage maar garage was al gesloten .een dezer dagen nog eens teruggaan.auto is juist 1 jaar oud.dank voor reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 0 of stel zelf een nieuwe vraag.