Peugeot 306: PEUGEOT 306 deurbekleding

Bouwjaar: 1994

DAG, ik ben aan het proberen de binnenbekleding van de voordeur open te maken om het electrisch venster na te zien dat niet meer werkt ,alleen zie ik niet hoe je de hendel om de deur te openen kunt verwijderen bij andere autos zie je daar een vijs zitten of zo maar hier niet,zou het niet graag breken.Weet iemand hoe het moet? BEDANKT.

deklatte

Geplaatst door deklatte (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

William12146 (0), 14 jaar geleden

bekleding voorzichtig naar voren trekken, dan plopt de rand er zo af.
De handel blijft zitten

deklatte (0), 14 jaar geleden

DAG, ik heb pas vanmorgen verder kunnen werken aan de deur van mijn 306.Bedankt aan William12146 voor de goede raad.Het is zoals U het aangaf.De rand kwam er toch niet zo gemakkelijk af, maar met een beetje bij te vringen aan de rand kwam deze er toch af en de handel bleef inderdaad zitten.Verder heb ik het motortje gedemonteerd ,koolborsteltjes gekuist en doen schuiven in de gelijders en terug gemonteerd.Venster werkt terug goed.Ben zeer tevreden dat ik PROBLEMCAR gevonden heb en dit door een topic op SENIORENNET.
BEDANKT.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.