Peugeot peugot 405: peugot 205 motor in een 405, probleem kabelboom

Bouwjaar: 1991

ik heb een andere motor gestoken in mijn 405, die van een 205, nu komt die kabelboom niet overeen, kan ter mij iemand hierbij uitleg geven, of zou er mij iemand een werkplaatshandleiding kunnen bezorgen van een 405 en/of een 205?
was vergeten, het gaat hier over een 1900naft motor verwijderd en een 1900gti motor geinstalleerd

tommy11541

Geplaatst door tommy11541 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 405? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Deze kabelboom is heel anders, volgens mij gaat dit niet zo maar even werken.Twee verschillende managementsystemen.
Moeilijk, moeilijk.

hobby-monteur (0), 18 jaar geleden

onmogelijk is het niet,bij peugeot kan meer dan je denkt,wij kopen wel eens peugeots op en maken diesels van benzine of andersom.gaat prima, en je hebt voor 800 euri's een auto die het goed doet.een ouwe bak,maar je rijdt goedkoop.die motor zou het wel moeten doen,al weet ik niet of je misschien een nieuwere motor gebruikt hebt,want de stekkerverbindingen zijn in de loop der jaren wel veranderd.maar als je weet wat voor onderdelen er aan je motor zitten en op welke stekker ze zitten,zou je zelfs de stekker af kunnen knippen en met doorverbinders de draden vast kunnen maken.makkelijk is het niet en je moet goed weten wat wat is,maar uiteindelijk zal de motor het wel weer doen,da's het mooie van peugeot,en zeker van die oude beestjes.of je zet je oude sensoren ed gewoon om.in ieder geval,suc6

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Oldtimer heeft gelijk, ik zou gewoon het brandstof systeem en spruitstukken overzetten van de van de 405 motor. Anders wordt het echt puzzelen met de schema's.

tommy11541 (0), 18 jaar geleden

Ik heb ondertussen die motor terug te koop gezet, want overzetten kan ook niet, ander type motor. alvast bedankt voor de reacties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 405 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum