Peugeot 0: Peugot 206 1.9 Diesel Start niet , motor lampje brand en temp ho

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel

Ik heb sinds kort het volgend probleem met mijn peugot 206 1.9 diesel. Mijn peugot 206 wilt niet aanslaan , het motor lampje brandt en de auto geeft ook STOP aan en mijn koelvloeistoftemperatuur is hoog, mijn koelvloeistof heb ik gecontroleerd en daar had ik nog voldoende in zitten. Is er iemand die me misschien op weg kan helpen want zelf weet ik niet wat het probleem is/

mvg

kevin goedhart

kevingoedhart

Geplaatst door kevingoedhart (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hans4074 (0) PRO, 9 jaar geleden

Wellicht sensor koelvloeistoftemperatuur defect. Om iets meer informatie op te kunnen zoeken is het handig de laatste 8 posities van het chassisnummer te plaatsen.

kevingoedhart (0), 9 jaar geleden

[quote=hans4074]Wellicht sensor koelvloeistoftemperatuur defect. Om iets meer informatie op te kunnen zoeken is het handig de laatste 8 posities van het chassisnummer te plaatsen.[/quote]
41345318

hans4074 (0) PRO, 9 jaar geleden

Het betreft een zogenaamde DW8B motor. Je zou eens kunnen proberen om de stekker van de sensor koelwatertemperatuur los te nemen en dan kijken wat de temperatuurmeter doet en of de motor dan aan wil slaan. De sensor zit net vóór het brandstoffilterhuis op/in het thermostaathuis. Werkt dit niet, dan geeft uitlezen waarschijnlijk meer duidelijkheid. Hiervoor is (de juiste) uitleesapparatuur noodzakelijk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 0 of stel zelf een nieuwe vraag.