Peugeot 807: Peugot 807 storing emissisysteem??

Bouwjaar: 2003

Hallo allemaal ik heb hier een peugot 807 en op mijn boordcomputer staat storing emissisysteem en roetfilter niveau te laag en auto rijd in noodprogramma gaat niet op volle snelheid.. En heb nog een peugot 807 staan waarvan er op de boordcomputer staat storing uitlaatgasklep ??? Weet iemand misschien wat dit allemaal kan zijn ????

ekrem2650

Geplaatst door ekrem2650 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 807? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Laat ze eerst maar eens uitlezen bij de dealer en vraag naar een uitdraai van de storingscode's.Anders wordt het raden en kun je er wel een slag naar doen maar, volgens mij heb je er niets aan om eerst in het wilde weg onderdelen te vervangen en er dan later achter te komen dat dat allemaal niet nodig was.Graag ook even de kilometerstanden erbij vermelden.

ekrem2650 (0) PRO, 18 jaar geleden

ga ik ook doen ik dacht misschien heeft een van jullie misschien zo'n auto gehad met dezelfde storing ..maar eerts effe bumper laten spuiten.

josdes (0), 18 jaar geleden

Heb ook 807 met zelfde probleem. In onderzoek bij dealer. Is er al oplossing voor je probleem?

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 807 of stel zelf een nieuwe vraag.