Peugeot 206 CC 2002: Probleem met dak

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Hallo allen,
Bij aanschaf van deze cc vorig jaar heb ik één microswitch moeten vervangen, de linker van de twee welke controleren of de kofferbak gesloten is na het openen/sluiten van het dak. Vorige week dak geopend, werkte perfect, uurtje later willen sluiten maar alleen het 'alarmriedeltje' klonk, verder niets. Ik heb de zekeringen inmiddels gecontroleerd, alsmede de overige aan mij bekende microswitches. Dit forum doorgespit en ik lees links en rechts dat @hans4040 een schema heeft. Zou je deze ook aan mij willen/kunnen mailen Hans? Ik zie namelijk vast iets over het hoofd..... Alvast megadank!

jwhoutepen

Geplaatst door jwhoutepen , lid sinds 5 maanden geleden

2 Reacties

Hans4040 PRO, 5 maanden geleden

ik heb inderdaad een schema, maar daar kan ik nu even niet bij.
Het schema staat op mijn andere computer die in reparatie is en geen idee hoelang dat duurt.
Misschien kan je die andere forumleden benaderen die het schema ook gekregen hebben?
Of dat er iemand reageerd die een schema heeft...
Succes.

jwhoutepen, 5 maanden geleden

Dank voor je antwoord Hans, ik wacht even af, misschien dat er nog iemand reageert. Heb intussen laten uitlezen, tot zoverre begrijp ik dat ik het probleem moet zoeken in de hoedenplank, ik ga vanmiddag verder puzzelen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 CC of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.