Peugeot 207 2009: Probleem met deurvergrendeling

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: KFU, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 65

Ik heb problemen met de deurvergrendeling.
Als ik de auto vergrendel doet de afstandsbediening in de sleutel het na een minuut of 5 -10 niet meer. Ik moet de linker voorportier dan weer openen door de sleutel er in te steken en om te draaien. Als ik dan de sleutel in het contact steek en 1 slag draai gaat heel even het indicatielampje op de schakelaar om de deuren van binnenuit te vergrendelen branden, waarna de elektrische vergrendeling de deuren ontgrendelt en het controle lampje uitgaat.
Als ik daarna uitstap en de deur wil vergrendelen met de afstandsbediening lukt dat gewoon. Ik kan ook, als ik niet langer dan een minuut of 5 - 10 wacht, de deur ook weer ontgrendelen. Wacht ik langer dan werkt het niet meer.
Opvallend is ook dat als de vergrendeling niet meer werkt op de afstandsbediening, het display met klok, radio etc ook gereset is. Datum is dan 01-01-2007. Dit kan ik wel weer instellen maar zodra ik na het vergrendelen weer meer dan 10 minuten wacht doet de vergrendeling het niet meer en is het display weer gereset. Sleutelbatterij heb ik al vervangen en ook meerdere keren de sleutelsynchronisatie uitgevoerd maar ik had al niet verwacht dat dit zou helpen gezien het probleem beeld. Het lijkt er op dat er ergens een elektriciteits buffer zoals een oplaadbaar batterijtje, accuutje of condensator, langzaam leegloopt . Iemand enig idee?

LADK

Geplaatst door LADK , lid sinds 5 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 of stel zelf een nieuwe vraag.