Peugeot 406 18i 16V (oude model): Probleem met middelste gordel achterbank

Bouwjaar: 1999

Probleem : middelste gordel in de achterbank rolt alleen nog maar op en niet meer terug. Krijg het met geen mogelijkheid meer terug en de gordel gaat strakker en strakker. Hoe kom je bij de gordelspanner want hij zit ergens in de bekleding.

Peugeot406

Geplaatst door Peugeot406 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Is het een break? Zo niet dan kun je vanuit de koffer de gordel losmaken.Als je het gewoon probeert te ontspannen zorg er dan wel voor dat de auto vlak staat.Anders blijft hij oprollen.Succes Oldtimer.

Peugeot406 (0), 19 jaar geleden

Hallo Oldtimer, is inderdaad een break, maar ontspanen lukt niet. Gordel zit inmiddels zo strak dat je je hand er nog nauwelijks achter kunt krijgen. Zit me af te vragen hoe ik bij de gordelspanner kan komen en of ik er dan iets aan kan doen.

patrick1969 (0) PRO, 19 jaar geleden

achterbankzitting omhoog halen,,, onderste bout van de gordel losdraaien,, even laten vieren (de gordel) terugplaatsen van de bout en ik denk dat je het dan opgelost hebt
laat effe weten als het gelukt is?

Peugeot406 (0), 19 jaar geleden

Oldtimer en Patrick bedankt. Losdraaien van de bout onder de zitting heeft het opgelost.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.