Peugeot 407: problemen

Bouwjaar: 2004

ik zou graag eens willen weten of er monteurs zijn die al vast zijn gelopen op bepaalde storingen in de 407 .
ik zelf zit met een probleem dat ik het dgs systheem (banden spangings ventielen ) dezen eben niet gecofigureert krijg hij geeft aan dat alle banden nu op 6.3 staan terwijl ze op 2.6 staan zo als normaal ik hoor wel wat jullie problemen zijn ben wel benieuwd!

oltimer weet jij of we al eens contackt kunnen opnemen met saarbrucen

monteurtje7987

Geplaatst door monteurtje7987 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 407? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Nee, dat weet ik niet dus,volgens mij moet alles nu via de mail, maar kun je niet met je laptop de storing opvragen (planet diag)??Heb je trouwens de DVD er al in?Heb het de laatste tijd zo druk met cursussen enz. dat ik haast niet meer aan werken toekom.Snap niet dat ze bij ons daar niet een jongere voor nemen maar afijn ik ga er maar weer heen.

de beste (0), 19 jaar geleden

ja zeker kun je contackt opnemen met saarbrucen,alleen mailen of faxen. succes de beste

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Het lijkt mij trouwens niet verstandig om nu al via deze site te communiseren over de 407.Groet Oldtimer.

Audifreak763 (0) PRO, 19 jaar geleden

In Rusland vonden glasnost en perestrojka al meer dan tien jaar geleden plaats, en bij Peugeot is geheimzinnigheid troef ?.

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Jan,nee hoor, niets geheimzinnigs maar alleen eerst nog veel onwetendheid, als je mijn bijdrage op dit forum wat gevolgd hebt weet je dat ik wars ben van geheimzinnigheid maar, als er iemand door onwetendheid allerlei verhalen de wereld in helpt die dit type misschien schade toebrengen voordat het de kans heeft gehad zich te bewijzen, lijkt mij dat niet verstandig ,vooral als je, zoals monteurtje, er alle dagen van moet eten.Dat het slordig is van de importeur(lees fabriek) dat ze niet zorgen voor voldoende ondersteuning is natuurlijk wel een feit wat vaststaat.

maxuma (0) PRO, 19 jaar geleden

heb ook problemen met afleverings klaar maken van 407 krijg het scherm niet gereed maken nieuw voertuig zodat nu de auto binnen 1 minuut op eco mode springt maar ze hebben veel problemen met alle vragen te beantwoorden omdat ze midden in een verhuizing zitten gewoon geduld hebben denk ik

wkhoek (0) PRO, 19 jaar geleden

ls gaarne verneem ik van monteurtje of er inmiddels een oplossing is gekomen voor de storing van het dgs systeem. wij hebben nl hetzelfde probleem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum