Peugeot Expert 2018: Raar geluid motor/multiriem

Bouwjaar: 2018, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2, Vermogen (kw): 90

Hallo,
Ik heb een raar geluid aan de kant van de multiriem. Die geluid komt op bij warme motor, bij stationair draaien en bij het uitbollen is dit geluid het sterkst. Weet er iemand wat hier het probleem kan zijn? Precies zo een tjokkend geluid. Kan je hier ook een filmpje plaatsen?

Tim Pauwels

Geplaatst door Tim Pauwels , lid sinds 5 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Expert? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Kan van alles zijn , haal de multiriem er eens af en luister of het weg is , zo ja de aangedreven componenten controleren.

    Mijn riemspanner beweegt wel redelijk op en neer en is dit misschien een aanduiding? Wel raar dat dit vooral na een tijdje rijden begint. Auto heeft momenteel 110000km en distrubutieriem, waterpomp versleten zou toch al snel zijn geloof ik. - Tim Pauwels, 5 maanden geleden

harry4203 PRO, 5 maanden geleden

Zou er ff een dealer/garage naar laten luisteren. er zijn wel problemen mbt de waterpomp.

    Geluid komt precies van de krukaspoelie. Is die makkelijk te vervangen? - Tim Pauwels, 5 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Expert of stel zelf een nieuwe vraag.