Peugeot Expert 2007: Startproblemen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Expert camper met 180 000km, 2 liter. Al een jaar op de sukkel met startproblemen. 80% van de tijd start hij goed, de andere keren slaat de motor slechts na meermaal proberen aan. En het gebeurd niet enkel bij een koude motor. De nokkenassensor & brandstoffilter en sensor zijn ondertussen vervangen. Daarna was het iets beter, maar nu terug weer miserie. De garage en ikzelf zijn een beetje ten einde raad... Iemand ook deze bizarre startproblemen ooit gehad?

Becky1

Geplaatst door Becky1 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Expert? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

harry4203 (430) PRO, 1 jaar geleden

Geef eens een chassisnr zodat we kunnen zien welke 2ltr diesel erin zit.

Becky1 (0), 1 jaar geleden

VF3XURHKH64032239
Bedankt voor de moeite!

memos (10) PRO, 1 jaar geleden

Wordt hij wel regelmatig gebruikt of staat hij voor langere periodes stil. Zou dan aan de brandstof kunnen liggen, nl.algengroei. Nieuw filter helpt dan voor korte tijd tot hij weer dichtslipt.

    Hij wordt bijna iedere dag gebruikt want hij is zowel camper als gewone 'auto'. Ik woon buiten de stad, dus een enkele rit is zelden minder dan 15km. - Becky1 (0), 1 jaar geleden

Jeraevers (10), 1 jaar geleden

Zijn de verstuivers getest geweest?

    Ja. De wagen heeft bij het (meermaals) uitlezen ook nog nooit een foutcode gegeven. - Becky1 (0), 1 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Expert of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum